Werken op het hoofdkantoor

Heb jij het in je?

Bij New York Pizza zijn we altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers die net dat stapje extra zetten.

Met ruim 169 franchisevestigingen in Nederland is New York Pizza de grootste Nederlandse franchiseformule op het gebied van thuisbezorgen en of afhalen van vers bereide, warme pizza’s en pasta’s. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amstelveen en kenmerkt zich als ondernemend, dynamisch en professioneel.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil jij mede-verantwoordelijk zijn voor de groei van New York Pizza? Voor alle functies gelden goede arbeidsvoorwaarden, uitstekende begeleiding en werken in een jong en enthousiast team. Kijk bij de vacatures of er iets voor jou bijzit!

Ga jij liever aan de slag als ondernemer bij New York Pizza? Klik dan hier voor meer informatie over het ondernemerschap.

Werknemers aan het woord

Benjamin Holdijk, Manager Operations:

Mijn naam is Benjamin Holdijk en ik werk inmiddels al 13 jaar binnen New York Pizza, waarvan nu 6,5 jaar op het hoofdkantoor. De overige 6,5 jaar ben ik werkzaam geweest op vestigingsniveau in mijn woonplaats Apeldoorn. Werken op het hoofdkantoor is voor mij uitdagend, motiverend, dynamisch, innoverend, een kans om mijzelf te ontwikkelen in het bedrijfsleven in de breedste zin van het woord. Voor mij zijn de afgelopen 6,5 jaar enorm waardevol geweest. Mede door persoonlijke aandacht, op maat gesneden advies en begeleiding en de ruimte om mezelf zowel op zakelijk als persoonlijk gebied te ontwikkelen heb ik in november 2014 de stap van Corporate Trainer naar Franchise Consultant mogen maken en in januari 2017 de stap van Franchise Consultant naar Manager Operations. Al deze eerder genoemde facetten hebben aan deze prachtige stap bijgedragen en zijn voor mij goud waard geweest. We zijn volop in beweging, we groeien in het aantal vestigingen en de organisatie groeit mee. Ik vind het prachtig om deel uit te maken van deze ontwikkelingen.

Werken op het hoofdkantoor is voor mij uitdagend, motiverend, dynamisch en innoverend

Benjamin Holdijk Operations Manager New York Pizza

Inge van Zijverden, afdeling Finance

Ik ben Inge van Zijverden en werk nu ongeveer 3,5 jaar op het hoofdkantoor van New York Pizza op afdeling Finance. Afdeling Finance klinkt niet zo heel spannend maar ik ga nog steeds elke dag met veel plezier naar mijn werk. Omdat New York Pizza nooit stilstaat en blijft vernieuwen (nieuwe winkels die gebouwd worden, een nieuwe vestiging in Duitsland, een nieuwe fabriek) betekent het dat er op afdeling Finance altijd uitdagingen blijven komen. Daarbij is ook de sfeer op het hoofdkantoor helemaal goed; we zijn een fijne groep mensen bij elkaar en dat maakt ook het werken leuk.

Ik ga nog steeds elke dag met veel plezier naar mijn werk.
Inge van Zijverden