Ondernemer worden?

Ondernemer worden bij New York Pizza

Ondernemer worden

New York Pizza is de grootste Nederlandse franchiseformule op het gebied van thuisbezorgen en  afhalen van vers bereide pizza’s, pasta’s en hamburgers. Wij groeien jaar op jaar met sterke cijfers en voorzien voor de toekomst ook weer een sterke groei. Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe ondernemers met passie en motivatie, die willen delen in ons succes. 

Als franchisenemer bij New York Pizza krijg jij het beste van twee werelden: je hebt de mogelijkheid een eigen bedrijf te starten én je krijgt volledige ondersteuning bij de opbouw van jouw New York Pizza vestiging. 

Wij hebben kansen voor ondernemende talenten. Heb jij de ambitie en de wil om hard te werken? Houd je ook nog eens van lekker eten? Dan staat niets je in de weg om je eigen New York Pizza te starten!

Tijdelijk doen wij een flinke bijdrage van € 35.000 in de bouwkosten en krijg je van ons een zeer ruim extra marketing budget om jouw winkel goed op de kaart te zetten! Voor daar waar het nodig is krijg je ook nog eens een maatwerk vangnet. Dit afhankelijk van de beoogde exploitatie van jouw eigen New York Pizza vestiging. 

Hoe word je ondernemer bij New York Pizza?

Jouw achtergrond is voor New York Pizza heel erg belangrijk. Vooral omdat je als ondernemer dé persoon bent die het verschil kan maken tussen een goede of een fantastische vestiging.

Wie ben je, wat is je ambitie, wat drijft je en in welke plaats zou je graag aan de slag gaan? In verschillende gesprekken en assessments komen wij graag achter het antwoord op deze vragen. Als alle lichten op groen staan en je beschikt over de juiste financiële middelen, dan kunnen wij de vervolgstappen nemen in de opbouw van je eigen vestiging!

Voordat je je eigen vestiging opent, zal je 12 weken praktijkgericht worden opgeleid op een van onze trainingslocaties. Onder begeleiding van een ervaren franchisenemer, onze trainers en een franchise consultant word je klaargestoomd tot echte ‘Pizzaiolo’ van New York Pizza. Alle elementen die je nodig hebt om je eigen vestiging te runnen worden hierin behandeld. Denk daarbij aan trainingen op het gebied van bedrijfsvoering, lokale marketing, financiën en nog veel meer…

Klik op de rode button, 'aanmelden' , onderaan deze pagina om je direct aan te melden.

 • Voor vragen of meer informatie kan je contact opnemen met ons recruitment team. 
 •  
 • Contactpersoon: Cindy Smit
 • Telefoonnummer: 020 – 347 38 78
 • E-mailadres: franchise@newyorkpizza.nl

Franchisenemers aan het woord

Bradley ten Broeke, 2 vestigingen:

Bradley ten Broeke en zijn vrouw Morena Thoeng zijn de trotse eigenaren van de New York Pizza vestigingen Katwijk en Noordwijk. Tien jaar geleden begon Bradley als koerier bij New York Pizza in Katwijk, samen met zijn vrouw. Onlangs heeft hij de nieuwe vestiging in Noordwijk geopend. Met een gemotiveerd team werkt Bradley elke dag opnieuw aan het succes van zijn zaken. New York Pizza heeft een breed, goedlopend assortiment, maar voegt daar elke maand nieuwe aanbiedingen aan toe. De maandelijkse actiefolders leveren een impuls op voor de omzet. New York Pizza bedenkt de aanbiedingen, maakt de actiefolder en zorgt voor de huis-aan-huis-verspreiding. Bradley: “Het is hard werken en je moet elke dag knokken om de allerbeste kwaliteit te leveren. Je bent altijd bezig met de zaak en daar moet je wel tegen kunnen!”

Het is hard werken en je moet elke dag knokken om de allerbeste kwaliteit te leveren

 

Ruud de Vries, 5 vestigingen:

Ruud de Vries is de gelukkige eigenaar van vijf New York Pizza vestigingen. “Nu ik vijf zaken heb, ben ik eigenlijk meer bezig met management en dat vind ik ontzettend boeiend. Daarvoor was ik vooral pizzabakker. Ook leuk, maar dit is nog spannender. Het belangrijkste is nu vooral om alles goed te organiseren en de juiste mensen op de juiste plek te zetten. Hoewel ik zelfstandig ondernemer ben, vind ik het ook leuk om deel uit te maken van een groter geheel. Zo ga ik binnenkort eens een rondje door het land maken om wat collega’s te bezoeken. Daar steek je altijd wat van op”

 

Profiel

Franchisenemer New York Pizza

Als franchisenemer ben jij dé persoon die het verschil kan maken tussen een goede of een fantastische vestiging. Vandaar dat wij erg veel waarde hechten aan de juiste persoon op de juiste plaats. Wij zoeken enthousiaste ondernemers die het beproefde en succesvolle concept verder willen uitdragen. Een ondernemer met passie die pizzabakken tot ware kunst verheft. Dat levert namelijk een echte win-win situatie op: 'De klant proeft het verschil en jij bent verzekerd van een trouwe en tevreden klant.'

Als franchisenemer van New York Pizza ben je eigenaar van je eigen New York Pizza vestiging. Dat houdt in dat je verantwoordelijk bent voor de bedrijfsvoering in en rondom jou bedrijf. Denk dan bijvoorbeeld aan:

 • Organiseren en plannen van de bedrijfsvoering
 • Het werven en aansturen van medewerkers
 • Het beheersen van de kosten
 • Het uitvoeren van operationele werkzaamheden
 • Het bouwen van omzet
 • Marketing toepassen op jouw markt en doelgroep

Om als franchisenemer aan de slag te kunnen gaan bij New York Pizza beschik je over de volgende kwaliteiten:

 • Je hebt het vermogen tot leiding geven, je bent service gericht en stressbestendig
 • Minimaal een MBO diploma (of vergelijkbaar) 
 • Je weet prioriteiten te stellen en kan goed plannen en organiseren
 • Je hebt een gezond commercieel inzicht en oog voor de klant
 • Het is een pré als je al enige ondernemerservaring hebt of uit een ondernemersgezin komt
 • Bij voorkeur heb je ervaring binnen de horeca of een aanverwante branche

 

Voorwaarden

Voorwaarden om ondernemer te worden bij New York Pizza:

 • Het wervingsproces bestaat uit verschillende vaste elementen, waaronder een assessment en screening op basis van je (financiële) achtergrond en integriteit. Denk hierbij aan een BKR onderzoek, VOG verklaring, referenties, etcetera. Je dient positief door alle onderzoeken te komen voordat je je eigen vestiging kan openen.
 • Als nieuwe ondernemer dien je ervan uit te gaan dat je de eerste periode zeker 6 dagen per week werkzaam bent.
 • Iedereen nieuwe ondernemer dient een stukje eigen geld te investeren. De ideale richtlijn is een eigen inbreng van € 40.000. Beschik je over minder, dan komen wij evengoed graag met je in gesprek.

Wij zoeken ondernemers voor de volgende locaties:

Friesland  Groningen Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland NoordHolland

 

ZuidHolland       

Utrecht

 

NoordBrabant Zeeland Limburg
Sneek Veendam

Meppel

Kampen Ermelo Emmeloord Den Helder Maassluis Leusden Oosterhout Middelburg Weert
Heerenveen

Appingedam/Delfzijl

Coevorden Rijssen Culemborg   Weesp/Muiden Sliedrecht   Gorinchem Vlissingen Roermond
  Winschoten   Hardenberg Nijkerk     Krimpen a/d Ijssel   Waalwijk Goes Venray
  Hoogezand     Winterswijk     Nieuwerkerk a/d Ijssel   Geldrop   Venlo
                  Valkenswaard   Kerkrade
                  Etten-Leur   Hoensbroek/Brunssum
                  Veghel   Landgraaf
                  Best