Ondernemer worden bij New York Pizza

Ondernemer worden

New York Pizza is de grootste Nederlandse franchiseformule op het gebied van thuisbezorgen en  afhalen van vers bereide pizza’s, pasta’s en hamburgers. Wij groeien jaar op jaar met sterke cijfers en voorzien voor de toekomst ook weer een sterke groei. Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe ondernemers met passie en motivatie, die willen delen in ons succes. 

Als franchisenemer bij New York Pizza krijg jij het beste van twee werelden: je hebt de mogelijkheid een eigen bedrijf te starten én je krijgt volledige ondersteuning bij de opbouw van jouw New York Pizza vestiging. 

Wij hebben kansen voor ondernemende talenten. Heb jij de ambitie en de wil om hard te werken? Houd je ook nog eens van lekker eten? Dan staat niets je in de weg om je eigen New York Pizza te starten!

Hoe word je ondernemer bij New York Pizza?

Jouw achtergrond is voor New York Pizza heel erg belangrijk. Vooral omdat je als ondernemer dé persoon bent die het verschil kan maken tussen een goede of een fantastische vestiging.

Wie ben je, wat is je ambitie, wat drijft je en in welke plaats zou je graag aan de slag gaan? In verschillende gesprekken en assessments komen wij graag achter het antwoord op deze vragen. Als alle lichten op groen staan en je beschikt over de juiste financiële middelen, dan kunnen wij de vervolgstappen nemen in de opbouw van je eigen vestiging!

Voordat je je eigen vestiging opent, zal je 12 weken praktijkgericht worden opgeleid op een van onze trainingslocaties. Onder begeleiding van een ervaren franchisenemer, onze trainers en een franchise consultant word je klaargestoomd tot echte ‘Pizzaiolo’ van New York Pizza. Alle elementen die je nodig hebt om je eigen vestiging te runnen worden hierin behandeld. Denk daarbij aan trainingen op het gebied van bedrijfsvoering, lokale marketing, financiën en nog veel meer…

Klik op de groene button, 'aanmelden' , onderaan deze pagina om je direct aan te melden.

 • Voor vragen of meer informatie kan je contact opnemen met ons recruitment team. 
 •  
 • Contactpersoon: William Witvoet
 • Telefoonnummer: 020 – 347 38 80
 • E-mailadres: franchise@newyorkpizza.nl

Franchisenemers aan het woord

Bradley ten Broeke, 2 vestigingen:

Bradley ten Broeke en zijn vrouw Morena Thoeng zijn de trotse eigenaren van de New York Pizza vestigingen Katwijk en Noordwijk. Tien jaar geleden begon Bradley als koerier bij New York Pizza in Katwijk, samen met zijn vrouw. Onlangs heeft hij de nieuwe vestiging in Noordwijk geopend. Met een gemotiveerd team werkt Bradley elke dag opnieuw aan het succes van zijn zaken. New York Pizza heeft een breed, goedlopend assortiment, maar voegt daar elke maand nieuwe aanbiedingen aan toe. De maandelijkse actiefolders leveren een impuls op voor de omzet. New York Pizza bedenkt de aanbiedingen, maakt de actiefolder en zorgt voor de huis-aan-huis-verspreiding. Bradley: “Het is hard werken en je moet elke dag knokken om de allerbeste kwaliteit te leveren. Je bent altijd bezig met de zaak en daar moet je wel tegen kunnen!”

Het is hard werken en je moet elke dag knokken om de allerbeste kwaliteit te leveren

 

Ruud de Vries, 6 vestigingen:

Ruud de Vries is de gelukkige eigenaar van zes New York Pizza vestigingen. “Nu ik zes zaken heb, ben ik eigenlijk meer bezig met management en dat vind ik ontzettend boeiend. Daarvoor was ik vooral pizzabakker. Ook leuk, maar dit is nog spannender. Het belangrijkste is nu vooral om alles goed te organiseren en de juiste mensen op de juiste plek te zetten. Hoewel ik zelfstandig ondernemer ben, vind ik het ook leuk om deel uit te maken van een groter geheel. Zo ga ik binnenkort eens een rondje door het land maken om wat collega’s te bezoeken. Daar steek je altijd wat van op”

 

Profiel

Franchisenemer New York Pizza

Als franchisenemer ben jij dé persoon die het verschil kan maken tussen een goede of een fantastische vestiging. Vandaar dat wij erg veel waarde hechten aan de juiste persoon op de juiste plaats. Wij zoeken enthousiaste ondernemers die het beproefde en succesvolle concept verder willen uitdragen. Een ondernemer met passie die pizzabakken tot ware kunst verheft. Dat levert namelijk een echte win-win situatie op: 'De klant proeft het verschil en jij bent verzekerd van een trouwe en tevreden klant.'

Als franchisenemer van New York Pizza ben je eigenaar van je eigen New York Pizza vestiging. Dat houdt in dat je verantwoordelijk bent voor de bedrijfsvoering in en rondom jou bedrijf. Denk dan bijvoorbeeld aan:

 • Organiseren en plannen van de bedrijfsvoering
 • Het werven en aansturen van medewerkers
 • Het beheersen van de kosten
 • Het uitvoeren van operationele werkzaamheden
 • Het bouwen van omzet
 • Marketing toepassen op jouw markt en doelgroep

Om als franchisenemer aan de slag te kunnen gaan bij New York Pizza beschik je over de volgende kwaliteiten:

 • Je hebt het vermogen tot leiding geven, je bent service gericht en stressbestendig
 • Minimaal een MBO-4 diploma 
 • Kennis van marketing 
 • Je weet prioriteiten te stellen en kan goed plannen en organiseren
 • Je hebt een gezond commercieel inzicht en oog voor de klant
 • Het is een pré als je al enige ondernemerservaring hebt of uit een ondernemersgezin komt
 • Je hebt ervaring binnen de horeca of een aanverwante branche in een leidinggevende functie
 • Je hebt affiniteit met/ een netwerk in de vestigingsplaats waar je wilt gaan ondernemen

 

Voorwaarden

Voorwaarden om ondernemer te worden bij New York Pizza:

 • Het wervingsproces bestaat uit verschillende vaste elementen, waaronder een assessment en screening op basis van je (financiële) achtergrond en integriteit. Denk hierbij aan een BKR onderzoek, VOG verklaring, referenties etc. Je dient positief door alle onderzoeken te komen voordat je verder kunt in de procedure.
 • Als voorbereiding op het openen van je eigen vestiging dien je een operationele training te doorlopen van 12 weken in een door New York Pizza aangewezen trainingslocatie. Je moet dit zien als een stage waarbij je 5 dagen per week meewerkt in een winkel. Dit is voor eigen rekening, je hebt in deze periode dus geen inkomsten. Hier dien je rekening mee te houden in je aanloopperiode.
 • Als nieuwe ondernemer dien je ervan uit te gaan dat je het eerste en tweede jaar zeker 6 tot 7 dagen per week werkzaam bent.
 • Iedereen nieuwe ondernemer dient een stukje eigen geld te investeren. Om een New York Pizza te kunnen starten is deze eigen inbreng minimaal € 40.000. 

 

      !! Belangrijke opmerking: 

      Wij nemen alleen compleet ingevulde aanvragen in behandeling mét voorkeur vestigingsplaats. Belangrijk hierbij is dat er affiniteit met de vestigingsplaats is.

Wij zoeken ondernemers voor de volgende locaties:

 Friesland   Groningen  Drenthe  Overijssel  Gelderland   Flevoland   
Noord-Holland

 

Zuid-Holland

Utrecht 

 Noord-Brabant  Zeeland Limburg
Drachten Veendam

 Coeverden 

 Almelo  Ermelo                     Amsterdam  Rotterdam  Houten  Veldhoven  Middelburg   Kerkrade
 Heerenveen 

 Appingedam  - Delfzijl

Emmen Rijssen Nunspeet      Vlaardingen     Oisterwijk  Terneuzen  Sittard
  Winschoten   Hardenberg  Winterswijk           Valkenswaard    Venray
  Hoogezand   Enschede Zutphen          Schijndel    Hoensbroek   - Brunssum
  Haren   Haaksbergen            Dongen    Landgraaf 
                   Vught  

 

                  Breda      
                 

 

   
                       
                       

 

Locaties ter overname